Bent u het ook zo zat..

Dat mensen u het recht ontnemen om de hulpdiensten te kunnen bellen. Dat mensen niet meer kunnen bellen. Omdat een stelletje achterlijke halve zolen. Denken de wereld te redden.

Kom we luisteren naar een doorgedraaide oud omlaag gevallen dj. Genaamd R.Jensen. Die een complottheorie onthulde in filmpjes, dat 5g corona doorstraalt. Hoe dom zijn mensen eigenlijk. Dan steken we gewoon zendpalen in brand. Hersenloze wezens allemaal bij elkaar. Stond er bij die varkensstal soms ook een paal. Oh nee mag niet stoken.

Bedoel maar hoe snel kan het internet zijn eigenlijk. Ja ik ben het ook zat. Dat mensen denken dat alles met elkaar te maken heeft. Hoe premier Rutte zijn moeder ook in een verpleeghuis verblijft waar ook corona is. Zou hij hetzelfde gevoel hebben wat ik ook heb. Het gevoel van onmacht. Lijkt me een mooie vraag voor hem.

Gevoel van onmacht. Je vertrouwt erop dat mensen niet liegen, maar ik heb er vertrouwen in. Mis het gevoel van een handje geven. De knuffel effe dat gevoel van liefde geven en krijgen. Tuurlijk komt er een dag dat het kan. Want 1,5meter tja is dat de toekomst. Nee toch zeker.

Ik wil feest vieren. Feestje kunnen aankondigen, gewoon zuipen tot diep in de nacht. Wilt u dat ook. Gewoon weer lol hebben met zijn allen samen. Het kon niet zo lang geleden nog. Nee dit is geen complottheorie dat laat ik wel aan andere over. Die krijgen wel mensen mee. Helaas voor die mensen denk ik wel na..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.