Soms.he twijfel je..

Ook ben je groot kaal en je rijdt met een vrachtwagen. Die doet wat jij zegt. Kwam je een tijd bij een pompstation langs de a27. Ja die voor Gorichem. Scheiwijk voor de kenners. Veel over getwitterd werd zelfs nog ambassadeur ook nog.

Maar de sleur kwam erin. Andere route en eerlijk gezegd, ik vergat Scheiwijk een beetje. Lang verhaal kort te maken. Kreeg vorige week weer contact. Ja ik kom snel langs.

Vannacht reed ik op snelweg. Mijn truck trok naar links. Nee niet naar Den Haag. Nee mijn truck ging richting Gorichem. Net of mijn truck wou zeggen. Zo klootzak je luistert nu naar mij. Gas erop en door de nacht heen. Ik rem wel een keer af.

Daar doemde Scheiwijk op. Tja inderdaad mijn truck remde af. Richtingaanwijzer uit naar rechts en ik reed langzaam uit richting het popeiland. Stap uit. Loop naar binnen.

Waar heb jij uitgehangen dan. Je bent zolang niet geweest meer. Bam had ik verdiend. Keek is naar buiten. Leek of mijn truckie het ook dacht. Koffie soms. Zwart graag. Kreeg ik me toch een beker koffie. Hmmm . Dan raak je weer aan de praat. Gaat vanzelf daar. Ja lichtelijk thuis komen.

Maar ook daar. Is het me toch wat. Mooie shop. Van alles te halen. Maar de keuken. Hun grote kracht. Verse broodjes alles vers gemaakt. Waar u bij staat. Is gewoon dicht. Ze maken wel broodjes voor in de vitrine. Echt waar. Dit is overal terug komend beeld. Maar ik weet hoe druk het hier kan zijn. Nu lopen ze overdag met 3 man.

Toen eenmaal de politie binnen kwam. De agente handboeien neerlegde , ik haar aankeek. Ja die zijn van mijn collega. Ja ja bedankt voor de koffie ik duik de nacht weer in. Doe voorzichtig Alex.

Ja stapte mijn truck in en zette de beker op mijn dashboard. Ja de foto , mijn truckie gromde en we gingen door.

Dank je vriend

Tot snel weer.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.