Vraag het me af..

Waarom is de waarheid over het corona ellende een doofpot. Dat er in een grot onderzoek werd gedaan. Ja een vleermuis grot. 2 onderzoekers zijn bestempeld als klokkenluider, dus die 2 zijn van de wereld verdwenen. Klein detail. Die 2 wisten dat er corona was onder de vleermuizen, niet zomaar vanzelfsprekend namelijk.

Door proefen en bij proefen worden dieren gebruikt. Dus in dit geval vleermuizen. Dit onderzoek werd gefinancierd door jawel Amerika. Echt waarom is dit een doofpot. Dat een chinees een vleermuis at. Het vervolg kunnen we.

Waarom doet Trump zo schijnheilig. Iedereen de schuld geven. 17 miljoen Amerikanen zijn werkeloos. Ja 17 miljoen. De complete inhoud van Nederland. Waarom doet Trump me denken aan eigeheimer. Ja een aardappel. Nee meneer denk alleen maar aan zijn eigen leventje. Ikke ikke en de rest van de wereld kan lekker stikken.

Dat meneer geen sport kan kijken. Zijn vakantieparken, hotels , cruiseschepen, golfresorts lekker verlies draaien. Kan mij toch niks schelen. Net zo min dat hem niks kan schelen dat zijn bevolking kapot gaat onder zijn beleid. Dan hebben wij hier toch maar een makkie met Rutte en zijn minister die weet te vertellen dat het weekend zaterdag en zondag is.

Maar wat ik me af vraag. Is Amerika in direct schuldig aan …… ????

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.