Vraag dit voor een vriend..

Ik vraag dit voor een vriend. Die weken onder een steen geeft geleefd. Door de weeks ruimt ie zijn schuur kelder en zolder op. Elke dag zorgt ie ervoor dat ie op tijd bij de stort staat. Maar elke dag staat ie in het rijtje. Na de stort gaat ie vrolijk naar de bouwmarkt. Ja dit is zijn week.

Dezelfde vriend ia verbaasd dat ik hem vervloekt. Waarom werk jij nog dan. Waarom ik werk. Tja cruciaal beroep he. Wij moeten door. De vriend kijkt me verbaasd aan. Dat jij nog chauffeur bent überhaupt, voor die fooi, die je krijgt. Hebben jullie al een cao dan. Met flinke loonsverhoging. Nee zeg ik dat bedoel ik zegt de vriend. Waardering krijgen jullie niet.

Want het valt mij wel op. Dat de supermarkt vol is elke dag. Doen ze toch wel goed die vakkenvullers he. Tja die vriend he.. Is 1 van de vele mensen die alleen maar aan zich zelf denkt…

Dezelfde vriend is ook een fervent fietser. Gisteren heerlijk langs de bollenvelden getoert was wel een beetje druk. Dacht dat de meeste mensen wel thuis zouden blijven. Ahum lul.

Maar vandaag kwam de vraag. Weet jij of er file staat op de A13 bij Delft. Wat wil je gaan doen dan. Nou zegt de vriend effe naar Ikea. Zeg vriend dat jij het zo druk hebt. Met alles doen wat eigenlijk verboden is. Weet jij niet dat de Ikea gewoon dicht is. Nee want je hoort er niks over. Daar heeft ie een punt.

Waarom horen we niks over Ikea ik vraag dit voor een vriend overigens..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.