Vergeet ons niet…

We lezen niks anders dan vergeet ons niet. Nee ik vergeet mijn moeder niet en de mensen die voor haar zorgen. We vergeten nooit wat de mensen in de zorg doen. Ja hun werk. Maar ze worden beloond voor dat stapje harder lopen. Meer dan gerechtigd.

We vergeten onze ouders , buren niet. Als we roepen we hebben een hoogwerker nodig staat ie binnen de kortste keer klaar. Altijd lijkt wel of iedereen voor elkaar klaar staat. Dat liefde het wint van de haat. Dat een premier eerst jaren alles naar de klote helpt. Nu fier staat te staan, dat we elkaar lief moeten hebben en veel voor elkaar over moeten hebben.

Maar toen de corona ellende begon. Waren er cao onderhandelingen voor het transport bezig. Maar toen het chauffeur zijn in corona tijd een cruciaal beroep werd. Waren de onderhandelaars ineens het eens. We stoppen de onderhandelingen oftewel opgeschort. Stel je eens voor dat je ons de waardering moet geven.

Darum kwam met eerste bord langs de snelweg ja dat was de sterkste, steeds meer voorzieningen werden ons afgenomen. Maar we moesten niet zeuren. Ons werk moest gedaan worden. Gewoon doorgaan. Een spandoek boven de weg moest verwijderd worden. Ja bedankt fc Utrecht daarvoor. .

Maar nog steeds geen cao. Uiteindelijk zal die er komen. Ja ik hoop op de waardering voor de afgelopen tijd. Maar ook voor de komende tijd. Want het is nog steeds niet veilig onderweg en worden we nog steeds als melaatse behandeld onderweg. Went dat niet dan. Nee we zijn ook mensen geen machines..

Wat is hier niet aan te begrijpen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.