Ik ben voor u onderweg..

Dames en heren.

Ik ben een chauffeur in hart en nieren. Doe mijn vak met een passie die vele mensen niet begrijpen. Ik rij in de nacht en zorg dat u dit weekend en doordeweeks uw toetjes kan halen , doet me zeer om te zien dat mensen ons beschouwen als niets..

Dat ik bij bedrijven niet naar de wc mag, geen koffie krijg. Mijn handen schraal worden, van de vele soorten verschillende pompjes met alcohol. Achter plastic schermen moet staan. Ga ik nog verder nee doe ik niet.

Maar als ik dan langs een bouwmarkt of vuilstort rij. Dan denk ik. Waarom ben ik onderweg. Waarom moet ik me aan regels houden. Parkeerplaatsen staan vol. Toegangswegen staat een file om vuil weg te brengen. S

Gelden de regels niet voor alle mensen. Mensen in de zorg werken hard. De chauffeurs zijn onderweg , de boeren maken het land klaar. De mensen die moeten doorwerken werken hard.

Blijf thuis. Gewoon thuis. Het is al erg zat wat er aan de hand is. We moeten dit samen doen. Dit weekend is het Pasen. Hou mij hart vast. Wilt u geen totale lockdown blijf dan gewoon thuis. Ga niet naar meubelboulevards omdat een gewoonte is met de Pasen. Waarom zou je met pasen gaan klussen. WAAROM DAT VRAAG IK ME AF.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.