Vannacht mag ik weer.

Vannacht sluit ik weer me aan. Bij de crusiale groep strijders die misschien dan al bezig zijn. Om u te bevoorraden zodat u weer kan boodschappen doen.

Dat de beroepschauffeur niet genoemd word in berichten in het nieuws is toch vrij normaal. Wij zijn de groep mensen die hun werk doen, zonder enig commentaar te geven. Wij zijn de beroepsgroep zonder een cao. Geloof ik dan. Want zijn de onderhandelingen niet opgeschort. Wat doen wij er dan aan. Onze verantwoordelijkheid nemen en doorgaan.

Doorgaan met rijden zolang het kan dan. Want waarom zou de wereld zich druk maken, dat er bedrijven vrachtwagens stil moeten zetten. Eigen rijders die schreeuwen om werk. Maak niet uit wat ze moeten doen. De parkeerplaatsen vol staan met trucks die wachten op lading. De parkeerplaatsen staan zo vol. Als je als binnenland chauffeur pauze moet maken. Dat op tijd moet plannen. Want anders heb je gewoon pech.

De corona crisis duurt nog lang. Langer als wij zouden willen. Elke dag weer de spanning als chauffeur. Elke dag weer de pompjes bedienen en op je knieën moeten gaan, of je naar de wc mag. Ja nog steeds is dat aan de hand bij bedrijven, laten we dan maar niet over het normale koffiegehalte praten. Want dat is ook kommer en kwel. Klaag ik nu teveel. Nee want ik gaat vannacht weer met een trots gevoel op pad.

Ja een trots gevoel. Hoop dat meer chauffeurs zo denken. Dat we er geen beloning voor krijgen. Omdat we nou eenmaal de verbinde factor zijn. Tussen vele schakels in de maatschappij, dat is voor ons normaal en voor de niet begrijpende rest. Die vinden alles normaal. Nou ik vind het goed.

Pssst Stem op nummer 2 oh spam ik nu weer. Ach je kan het elke dag doen. Doe het voor mij. Dan gaat ik voor u vannacht weer op pad. Echt waar met een glimlach..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.