Ik schreef ook weer wat.

Lezen mensen wel wat er geschreven word, waarom reageren mensen zo bijdehand. Denken ze leuk te zijn om mij een nsb,er te noemen en vinden ze het allemaal heel normaal als een vrachtwagen op de 3e rijbaan rijd.

Zijn dat nou beroepschauffeurs of gewoon barre gaanders. Maar zeker geen #beroepstoeristen omdat de laatste het woord respect wel kunnen. Echt dames en heren. Mijn rug is breed. Ik schrijf wat ik zie. Dat ik een foto kan maken doormiddel van 1 knopje indrukken zonder dat ik telefoon in mijn handen hou.Want er zijn meer manieren om een foto te maken. Dat is omdat ik erover nagedacht hebt. .

Oh ja ik ben van bouwjaar 1972. Niks mis mee. Ben ook nog niet zo heel lang chauffeur pas een jaar of 29 valt wel mee. Ook heb ik nooit iets beleefd. Nee zeker niet. Neem wel iets aan.

Dat jullie met zijn allen een keer niet aan corona dachten. Dat heb ik wel bereikt dan. Als jullie nou lekker op 3e baan gaan rijden , dan heb ik de ruimte op rechts iedereen blij..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.