De snelweg

Het is wat , waar is iedereen op de snelweg, de wegen zijn leeg. Het is duidelijk crisis niet alleen op de snelweg, maar ook langs de snelweg. De shops bij de benzinepomp zijn dicht. Geen broodjes gezond of te dure broodjes filet American, de parkeerplaats tja zijn ook leger dan normaal. Het valt gewoon op.

In het nieuws minder ongelukken met vrachtwagens tja de vrachtwagens worden minder gesneden he. De gestreste zakenman werkt thuis. Schreef ik dit nou echt. Het valt zeker op. Minder dooie hoek ongelukken in de ochtend. Ja de kinderen werken ook thuis, zo kan ik wel effe doorgaan.

Valt u de blauwe lucht ook op. De boeren draaien gewoon door met hun werk. Maar de lucht is schoner. Komt de corona crisis voor de regering uiteindelijk heel goed uit. Want toen iedereen thuis moest gaan werken. Kwam er de 100km regel weer terug. Maar er is minder verkeer op de weg dus daar komt het niet door. Vliegtuigen staan aan de grond. Tja zijn die de oorzaak van het stikstof. Nee zal de regering gaan volhouden. Nooit zullen ze dat gaan toegeven.

Ondertussen is het nog steeds zo rustig op de snelweg. Dat je gewoon altijd kan doorrijden is lekker. Vraag me af wat er gaat gebeuren met thuis werken. Levert toch voor iedereen een boel op. Zeg nou eerlijk ja toch..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.