Het is zo ..

We kunnen er niet om heen, vele levens staan op de kop. Wat doet die man thuis die normaal alleen op zondag het vlees snijdt. Wat doet die vrouw thuis achter die laptop druk aan het werk. Vele kinderen denken er het zijne van. Mama en papa aan het werk thuis.

Ondertussen horen ze het nieuws en luisteren en denken na. Wat zal de toekomst worden. Ondertussen gaat de telefoon. Doe dit en doe dat, tja thuis werken heeft eigenlijk maar 1 voordeel. Geen smerige automatenkoffie. Maar gewoon je eigen koffie of thee.

Nog steeds rijden er vrachtwagens rond. Nog steeds bevoorrading van de supermarkt daar waar de rust er nu in gekomen is. Gaan we niet meer hamsteren dan. Nee effe niet. Tuurlijk komen er rare dagen aan. De Pasen bijvoorbeeld, eerst was het vol gas naar de meubelboulevard nu is het thuis zitten. Tja het is toch wat. Afkicken of gewoon je zelf bezig houden.

Maar er is wel 1 ding. Respect voor alles wat je doet. Gaat steeds verder weg. Kan wel zeggen heb respect voor jou , geloof je dat dan. Het blijkt wel, dat respect ook maar een woord is. Op de radio klinkt muziek, ja muziek waar je blij van wordt. Eigenlijk is het heel simpel. Blijf genieten en vraag eens echt..

Hoe gaat het nu eigenlijk met u en jouw. Zeg eens echt hoe het gaat. Nou zeg het dan.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.