Briefje voor Jet

Hoi Jet.

Hoe is het nou, rare vraag die bijna niemand meer stelt. Maar ik wel hoe is het nu echt dan. Gaat het antwoord niet raden hoor. .

Maar hier in polder gaat het goed. Tuurlijk leef ik in 2 werelden , mijn eigen wereld en de wereld achter de deuren. Wat had jij gelijk zeg. Ja die 2 filmpjes kwamen zeker binnen. Daarna het nieuws dat mensen massaal naar het strand gaan. De bouwmarkten plunderen en dan de supermarkten. Tuurlijk is dat een punt van aandacht. Maar dacht van de week echt van hoe gesstoord zijn ze. De Makro en Sligro gooien hun deuren open voor iedereen. Het grote onbekende voor vele mensen, was in 1 keer voor iedereen bereikbaar. Snap je dat ik dacht hoeze we kweken echt zelf alles verder.

Maar ja hoe bevalt de taak van meesteres je eigenlijk oh fout woord. Lerares dus. Streng zijn is ook wat zeg. Huis elke dag vol. Schema hier en schema daar. Alle kinderen hebben nu in 1 keer de taak van discipline die ze eigenlijk op school moeten leren. Ja elk nadeel heeft zijn voordeel. Maar goed het is raar en vreemd.

Regels zijn tegenwoordig de harde waarheid. Dat mensen denken dat geld niet voor mij. Daar vind ik wat van. Het is toch heel simpel. Blijf gewoon thuis en gaat alleen de deur uit als het nodig is. Tja jouw kerel en ik mogen weer morgen. Is dat voor ons raar. Ja dat is raar. Maar het moet want de wereld wil toch verder leven. Vraag me wel eens af. Hoe lang nog. Duurt het voordat we terug naar de basis gaan.

Lieve Jet. Ben blij dat je doorgaat met je blog. Het is de verbinding tussen vele werelden. Deze brief is voor jouw. Misschien kunnen we dit uitbreiden. Brieven tussen vele bloggers. Lijkt me gaaf. Maar Denk ik een droom.

Groetjes Alexschrijft

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.