Goedemorgen..

Het leven is totaal ontwricht. Lachen of huilen he. Ik vind er geen reet aan. Tuurlijk baalde ik wel eens dat ik hand moest geven of iemand moest zoenen, die de avond ervoor zo verrot had gegeten dat ik dacht , eh laat maar.

Dat in heel Europa de scholen dicht zijn. Mensen die boven 50jaar zijn thuis moeten blijven in Duitsland omdat ze een risico zijn. Daar geld het niet de oude moeten eerst op. Nee de jongeren moeten het draaiende houden. Tuurlijk denken we allemaal dat de winkels vol blijven.

Maar hoeveel goederen komen er uit Europa. Tja als ik bij mijn eigen werk kijk zeg ik eerlijk hoe lang nog. Het zal wel goed komen uiteindelijk. Maar met het sociale leven dat gaat nog een hele tijd duren. Dat weet ik zeker.

Niemand weet het niet. De verdeeldheid in Europa is groot. Blij dat het blijkt. 1 Europa fuck off. Dat heeft nog nooit bestaan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.