Het is eenmaal zo.

14-03-2020

Het is zo en niet anders. Wat zal u nu denken. Kreeg vanmorgen een mail vanuit het verzorgings tehuis van moeder.

Alleen noodzakelijk bezoek nog. Daarbij de normale regels omtrent de corona regels. Die bij iedereen bekend zijn. Maar in elk verzorgings tehuis is het toch wat anders. Griep krijgen is gewoon fataal voor mijn moeder. Daarom heb ik al 1e contactpersoon een keuze gemaakt.

Natuurlijk in overleg met mijn vader. Geen bezoek meer voor mijn moeder. Alleen mijn vader gaat nog bij zijn vrouw op bezoek. Dit voor een tijd tot weet ik veel. Keihard is het wel. Hoop echt dat meerdere mensen van andere bewoners dit ook in acht nemen.

Het is een raar gevoel. Mijn moeder een tijd niet zien. Je weet dat het zo zou kunnen zijn. Dat het afgelopen dinsdag de laatste keer zou geweest zijn dat ik haar zag. Ga er natuurlijk niet vanuit. Omdat ik hoop dat ook het personeel de zorg goed zal verzorgen. Gewoon alles doen wat ze moeten doen in deze situatie.

Daardoor zal dit verhaal effe stil komen te liggen. Tot 1april zo wie zo. Ook al sta ik er zelf anders in. De gedachte leeft de mens. Maar de gezondheid van moeder die al ziek is. Gaat voor op alles, zelfs mijn eigen gedachte..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.