HET IS WEEKEND

Hallo weekend. Goed dat je er bent. Nadat ik een paar dagen het nieuws volg. Vraag ik me af. De vrachtwagenchauffeur wat is dat eigenlijk. Een machine of gewoon een harde werker.

Want wanneer stopt een vrachtwagenchauffeur eigenlijk. Nooit dus, bijna nooit dan. Want als zijn spiegel kapot is ligt meestal zijn vrachtwagen erop. Code geel,oranje of rood. Maakt niks uit. Harde wind geen probleem, sneeuw geen probleem. Slecht salaris door een nieuwe cao geen probleem. We rijden altijd door. Oh ja corona virus. We laten ons vrijwillig temperaturen geen probleem, we mogen geen koffie meer drinken geen probleem, naar de wc gaan , nee dat kan niet meer.

Maar we rijden wel door. Zodat iedereen kan fabriceren, de veestapel te eten hebben, de mensheid kan hamsteren. De supermarkt verklaart dat altijd alle schappen vol zullen liggen tja hoe dan.

Door meest ondergewaardeerde beroepsgroep die bestaat. Mannen en vrouwen die samen 24 uur per dag zorgen dat de mensheid geen zorgen heeft. Niets houdt hun tegen. Maar waardering is er niet. Van niemand. Zal er ooit eens iemand wakker worden van welke organisatie dan ook die zegt. Die chauffeurs he die zijn de spil van onze samenleving, die verdienen respect.

Nooit zal dit persoon opstaan. Nee ze houden hun kaken op elkaar. Want de chauffeur die rijdt toch wel.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.