Teken die petitie. Delen maar

Er was een een man in Groningen die in hongerstaking ging om aandacht te krijgen voor de vele problemen daar boven in het land. Mede mogelijk gemaakt door de gaswinning van afgelopen jaren. Na 5 weken stopt hij met deze actie.

De reden is bekend. Maar wat mij het meeste steekt. Is dat er een petitie is om vragen te gaan stellen in de politiek en zo nog meer druk te gaan uitoefenen om de mooie praatjes van Rutte waar te maken. Zo weinig ondertekend is..Ok net boven de 20.000 ondertekenaars.

Als bijv 3 dj’s in een glazen huis gaan zitten en dan eruit komen , komen er miljoenen binnen, als er top2000 komt. Dan stemmen miljoenen mensen. Om een mooie lijst te krijgen. Nu vraagt een dj van radio2 de aandacht omdat hij het lot aantrekt van de man die in hongerstaking ging. Maar ook van alle Groningers, ik ben het eens met hem.

Deel dit blog en onderteken de petitie.

Hier kan je Stemmen en delen. Druk op de link en deel verder. Ja ik vraag aandacht en medebloggers deel mee. Want hoeveel lezers hebben wij samen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.