Het corona virus.


Als chauffeur kom je bij bedrijven om te lossen, ja de mensen willen eten.Het gaat zo vanzelf he, maar als chauffeur tegenwoordig in deze dagen van de hoogste staat van paraatheid, mag je niet meer lekker effe knuffelen met je collega of goederenontvanger. Laat staan dat je een hand mag geven. Ok die elleboogstoot deel ik graag uit, niet te zacht natuurlijk, Lekker hard vinden de meeste wel lekker. Dan je eigen aanmelden om te mogen lossen, de flessen alcohol staan klaar, nou ik drink niet onder het rijden, dus mooi pech voor het bedrijf, wordt het niet gezellig zeg. Want met een drankje erbij kan het een feestje worden.

Chauffeur wil je handen effe schoonmaken, dit is namelijk verplicht, in slechte geval, hoor je deze opmerking een heleboel keer op een dag. Je weet tenminste zeker, dat je handen zo ontsmet zijn, dat je nooit meer je handen hoeft te wassen. Maar ondertussen, zijn gewoon alle deurklinken wc en bovenal pompwagens door alle handen bereikbaar,worden die extra schoon gemaakt. dacht het niet. Slaan we niet te ver door in transportland.

Hele verklaringen invullen, aanmeld balie is een vestiging geworden, grote tafel onder het raam, daar liggen dan de groene vestjes op, die elke chauffeur verplicht moet aantrekken, bedoel maar. Ik word er een beetje moe van, ieder die weet dat ie in noord italië is geweest, moet gewoon thuis blijven, was dat zo moeilijk te begrijpen, Nee toch.

Maar goed de chauffeur heeft goede schone handen gaat daar maar van uit. Elke dag weer, maar beste bedrijven schenk geen alcohol hoor, we drinken niet als we nog moeten rijden..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.