Wie had dat gedacht.

Van Morgen vroeg Ik het. Iedereen dacht aan de koffie.

Jawel gedeeltelijk wel. Maar de wekker ging op zondagmorgen. Schrik die gaat nooit op zondag. Maar ja enigzins niet wakker. Zit mijn zoon al te ontbijten. Moet er niet aan denken. Koffie koffie 2 bakken koffie. Want op 1 bak koffie functioneert ik gewoon weg niet.

Half 9 in de auto. Navigatie ingesteld. Die dame van dat apparaat vind mij wederom niet lief. Ga zus ga zo ik eigenwijs en mijn zoon zegt. Je rijdt sneller dan de navigatie. Klopt.

De plaats van bestemming is. Een voetbalveld ergens in Amstelveen, tja mijn zoon moet voetballen. Jij Alex op een voetbalveld langs de lijn kijkend naar je zoon. Ja wie had dat ooit gedacht. De koffie in de kantine wordt geschonken in een kartonnen bekertje. Heb de koffieautomaat gezien.

De bekende automaat, druk op een knop en plof je beker is vol. Voor mij persoonlijk een bakkie maagkramp. Zit hier in een kantine en kijk om me heen. Sterke verhalen. Leuk om te horen. Mensen die slecht hebben gegeten gisteren zie je met mond spray. Tja het is me toch wat.

Alex op een voetbalveld. De laatste keer dat ik daar was, is een heleboel jaar geleden. Toen stond ik zelf in het veld. Nu denk ik ben ik ooit zo gek geweest. Maar goed. Ik ben dus in Amstelveen..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.