De dag van…..

Ja ja we maken overal een dag van, zoals vandaag de dag van de vrouw. Is dat dan het zelfde als de dag van het feminisme of zoiets. Kom op zeg.

De dag van de man of vrouw of kind. Heet gewoon gezamenlijk de dag van de familie of gewoon de dag van iedereen. Waarom specifiek iemand benoemen.

De dag van het doesrespect of de dag van doeslief lijkt veel beter van toepassing, ok de dag van doesrespect is 19 mei. Waarom omdat ik respect nastreef en dan jarig ben. Schrijft u het even op. Dit is natuurlijk een onmogelijke gedachte omdat respect een woord is. Wat mensen vergeten ik niet.

Waarom gewoon niet elke dag elkaar de waardering geven, is dat zo moeilijk ja zeker. Want onderscheid maken tussen mensen is nog steeds aan de hand. Waarom iedereen is toch mens. Waarom zou iemand meer zijn. Waarom dan omdat ie geleerd is. Tja in de regering zijn ze ook geleerd en kijk eens wat voor een puinhoop het is.

Ja de dag van … verzin het maar, ik vind het onzin. Grote onzin. Net zoals ik nu dit schrijf..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.