Gebeurd er nog wel iets zonder internet.

Internet heb het al meer geschreven, degene die dat heeft verzonnen, had gewoon bij de sex van zijn ouders doorgeslikt moeten worden. .

Want wat doe je tegenwoordig nog zonder internet, praten tja via whats app , Facebook hebben we voor het klagen en lol was vroeger op hyves, Instagram lijkt wel een competitie voor wie het mooist is. Trouwens ook voor degene die het mooist de zon of koffie promoot door foto’s, eh dat ben ik zelf sorry. Twitter is een grote klaagbak, typen van uit je luie stoel en proberen zoveel mogelijk heisa te veroorzaken zodat iedereen je gelooft.

Probeer eens bij een bank of hypotheekverstrekker binnen te komen. Echt succes. Dan hebben we tegenwoordig de verificatie via een sms code. Jawel sms echt ongelooflijk via sms wie sms,t er überhaupt nog in 2020.

Vraag me echt wel eens. Is er nog iets wat zonder internet gebeurd. Echt een boek lezen tja heeft daar iemand nog tijd voor. Kan ook van af een scherm. Muziek nieuwe muziek. Komt sneller op internet dan dat een nieuw album in de schappen ligt. Oh ja de traditionele platenzaken zijn ook bijna allemaal digitaal. Bedoel maar. Winkeliers lopen te klagen. Ouders lopen te klagen dat hun kinderen op een schermpje staren. Scholen werken er net zo hard aan mee. Ze promoten het ook nog. Maar de oude leraar snapt er zelf niks meer van. Tja iedereen klaagt. Maar het is eenmaal zo.

Internet is tegenwoordig een basis behoefte. Verzin het maar. Het kan gewoon niet zonder internet. Vanavond draai ik een plaat een trek ik de koelkast open voor een biertje. Tja misschien weet bijna wel zeker dat ik weer een foto deel. Want ook bij mij ook al snap ik soms me zelf niet meer. Kan ook niet zonder internet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.