Ooit zei een collega..

Heb vele collega’s gehad. Sommige met hersens en dan ook nog sommige herzenloze dat zijn wel de beste collega’s.

Maar vandaag de 1e dag weer. Echt dan begrijpt u gelijk wat ik bedoel. Zal er niet te ver op doorgaan. Maar denk dat wederom een koffie Automaat niet de oplossing gaat zijn. Want als je hoest bij een automaat is de kans groot. Dat deze ontsmet moet worden. Dat er op deuren hangt. Was u handen.

Ooit ben ik opgevoed. Daar ben ik blij mee geweest. Moest kuchen met mijn hand voor mijn mond. Handen wassen na het niesen en piesen wat is daar mis mee. Niks toch zeker heel normaal. Tenminste voor mij wel.

Wat ik al gemerkt heb. Worden we bang gemaakt en ondertussen worden we genaaid. De misrekening van de regering, verkeersborden en illegalen. Alles valt heel snel op te lossen. Maar nee hoor kost gewoon meer geld. Heel gewoon toch.

Nou kom ik op oude collega’s, ooit zei er 1 wat er achter je gebeurd, is totaal niet belangrijk. Je rijdt toch vooruit, hij had gelijk. .

De 2e collega zei ooit. Alex ze kunnen mijn zak opblazen het pijpje hangt erbij, nog steeds tot de dag van vandaag, deel ik die opmerking. Want druk maken doen mensen toch wel. Ik leef mijn leven en denk heus niet anders. Maar maakt u zich lekker druk. Dan kan ik gewoon mijn ding doen.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.