Effe tijd voor mezelf..

Het hakt er in bij me. De zorgen over mijn moeder en daar ben ik altijd eerlijk in, ik schrijf erover en elke keer is het verhaal anders. Daarbij werk ik ook in de nacht en in de nacht werken is nadenken. Lege snelweg en je gaat denken.

Daar kan je gewoon niks aan veranderen. Rust nemen wanneer je kan. Praten en ook lachen doen we veel. Maar nu is het effe tijd voor mezelf.

Want het nieuws in dit land komt op me af. Gek wordt je ervan. Een school in Zevenaar die het woord carnaval niet meer gebruiken omdat het een katholiek feest is. Tja waar bestaat die ouderraad dan uit. De regering die zo onderhand beter in een circus kunnen gaan optreden. Want erg geloofwaardig zijn ze niet meer.

Maar gewoon effe slapen en dan niet alleen het weekend. Nee gewoon 2 weken vrij. Ja 2 weken vrij. Daar bedacht ik me. 2 weken de smartphone gebruiken voor wat ie eigenlijk is. Een telefoon ja daar gaat ik hem voor gebruiken. Dus ik kan altijd gebeld worden, ervaring leert dat gebeurd toch niet,dus dan 2 weken geen blogs, 2 weken geen Facebook,Twitter of Instagram. Mensen zullen zeggen. Hij kan niet zonder.

Maar geloof mij. Ik kan dat wel. Want ik gaat echt effe als een mol onder de grond leven. Gewoon effe ergens heen waar een paar mensen maar vanaf weten. Dus ik zeg tot over een week of 2. Ik beloof ik kom terug hoor. Maar nu ben ik met vakantie.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Eén gedachte over “Effe tijd voor mezelf..”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.