De nachtrijders

De nachtrijders leven een eigen leven. Niemand begrijpt ons leven. Maar de nachtrijders hebben lol.

De nachtrijders komen elkaar tegen, lichtseintje en door. Soms sta je samen te lossen en denk je wie was dat ook alweer. Maar de nacht is mooi. De zon die opkomt in de ochtend. Sommige nachtrijders maken dat niet mee. Maar 1 ding maken we wel mee.

De uren tussen 2uur en 4uur. We kunnen het wel dromen. Soms kom je die witte Peugeot tegen met het kenteken theezakje voor de kenners die weten het. Rick van V rijdt nooit te hard maar gewoon door. Stuur je een appje naar de studio van radio2. Krijg je Erik-Jan aan de phone. De man die in staat van ontbinding is. Maar als het niet in zijn straatje is. Dan rij je een tunnel in. Oftewel hij pleurt je gewoon eruit.

Maar wat RickvV aan doen is samen met zijn slaafje Erik-Jan is mooi. Hij verenigd de nachtrijders, klink raar. Maar hij geeft ons een stem. Dikwijls hoor je Goedemiddag in de nacht. Dikwijls de ongezoute meningen. Tuurlijk de mensen die om aandacht zijn verlegen uit de woongroepen. Het is het mooie van nachtradio.

De nachtrijders niemand snapt het, niemand snapt de nachtradio. Het leven in de nacht is mooier dan overdag. Ja mooier dan overdag. Ik kan alleen maar zeggen. Goedemiddag..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.