Briefje voor Jet

Hoi Jet.

Het is de eerste weer van dit jaar. Januari is bijna voorbij. Blij zeker. Want het is een lange maand. Waar je echt niks aan kan veranderen, de winter blijft uit. Weet je dat ik al drie jaar geen winterjas aan gehad heeft. Zo was ik net in een winkel. Kon gratis winterhandschoenen krijgen. Kijk de dame aan. Eh winter waar dan.

Gaat het weer een beetje met je. Maakte me op afstand wel een beetje zorgen. Maar ik was niet de enige dacht ik zo. Tuurlijk zijn er altijd wat problemen. Op maandag vroeg je bed uit. Omdat de baas wil dat de vrachtwagen niet meer thuis staat. Dit is dan raar. Vind ik . Heeft die baas geen gevoel of zo. Maar daar gaat ik niet over. Wat zal jij trots zijn op je pubers. Chauffeur worden. Ja dat wordt een echte.

Hoe het met mij gaat. Wat je voor mij kon doen. Op dit moment niks eigenlijk. Tuurlijk wil ik meer mensen zijn op de pagina die wij beheren. Was er effe klaar mee. Maar ik geloof er heilig weer in. Dat het toch ergens goed voor zijn. Ach gewoon positief blijven. Ook al is dat tegenwoordig bijna onmogelijk als je het nieuws volgt en de mensen op straat bekijkt. Vraag me wel eens af. Wat wordt de zomer dan. Ja de zon willen wij allebei. Mis hem echt. Jij ook hè.

Zo onderhand denk ik effe niks meer. Want de wereld gaat door. Stilstaan is geen optie. Tuurlijk heb ik nog mijn moeder. Daar blog ik over en uiteindelijk zal dat een boek worden. Ja de presentatie daar denk ik wel eens over na. Mijn eerste boek deed ik gewoon thuis, daar hebben we het nog steeds over. Dat liep giga uit de klauwen namelijk. Tot diep in de nacht.

Nou Jet ik gaat afsluiten. Want het is geen briefje maar een compleet verhaal geworden. Ik zeg op naar het weekend en weet februari is korter dan januari en daarna komen de mooie dagen in maart en het rest van het jaar.

Groetjes Alex

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.