Het zal allemaal zo zijn..

Ik steek geen vuurwerk af. Dus een verbod. Het zal allemaal wel. Ik ga nooit met de trein. Dus een rookverbod op de stations het zal allemaal wel. Dan rook ik wel ergens anders. Oh ja kwam toch al niet op het station.

Ik leef in de nacht. Mensen denken er het zijne van. Jij hebt mooi werk. Het zal allemaal wel. Ga eens een paar dagen mee dan. Leef dan mijn leven eens, nee dat doe je niet he. Dat bedoel ik.

Ik rij niet te hard. Dus de snelheidsverlaging zal eens tijd worden. Want wees eens eerlijk hoe vaak kan je nog hard rijden, omdat de snelwegen gewoon vol zijn. Dus het zal allemaal wel. .

Ik hou van lekker eten. Niet van te duur gemanipuleerde te dure Vega. Want je weet toch. De verpakking zegt niks over de inhoud. Mensen willen graag belazerd worden , dus het zal allemaal wel zo zijn.

De mensheid schreeuwt en wie het hardst schreeuwt heeft de macht. Tja ik schreeuw niet. Omdat ik niet hoef te schreeuwen, ik kan gewoon praten. Dus het zal allemaal zo zijn. Is er wel een probleem of hebben de mensen die schreeuwen een probleem.

De betutteling gaat door in dit land. Dankzij de schreeuwers. Dank u wel. Dat u ons het leven ontneemt. Gelukkig heeft u wel een leven. Het zal allemaal wel zo zijn.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.