Het is een weg naar..

Dinsdag 28-01-2020

De weg naar mijn moeder is nog steeds dezelfde weg. Die ik ooit beschreef. Auto parkeren en dan door de deuren heen. Lopend door de gangen heen. Kom je bij de huiskamer. Dat is en blijft 1 van de wegen die we steeds blijven volgen.

De verrassing elke keer weer. Hoe is het met mijn moeder, je kan heel stoer zeggen, ik accepteer het. Maar ondertussen zie je moeders in haar rolstoel zitten en denk je, is dat mijn moeder. Ja dat is mijn moeder. Ze was huilerig nee ik gaat niet mee. Zou ik ook zeggen. Effe een paar stappen terug en dan nog een keer. Ja ik gaat mee.

Maar ja vorige week was ze nog op haar manier vrolijk. Daar ben ik nog steeds blij om. Maar 1 stap vooruit is meestal 2 stappen achteruit. Zo is dat ook gebeurd. Mocht snel mijn koffie opdrinken. Moest goed luisteren naar haar. Want niet alleen de woorden gaan door elkaar heen. Maar nu ook de letters. Dat hoort bij haar ziekte hoor.

Want ik lees er over. Niet dat heel veel bekend is. Omdat het gewoon zo is. De weg die wij begaan, is haar bezoeken en dat je voor jezelf. Het is de weg die wij samen begaan. Alleen het is een doodlopende weg, waar ooit een einde aan komt. Dat weet ik zeker.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.