Waarom dan..

Ik hou van mijn eigen leven, is daar wat mis mee. Dat ik in de nacht rijd en in de middag slaapt, is daar wat mis mee. Dat ik van vlees hou en denk anders over de wereld is daar wat mis mee..

Dat je een melding van Google krijgt. Hoe was het daar waar je was. Wat gaat Google dat aan in godsnaam. Kunnen ze dan weer meer reclame op mijn telefoon pleuren. Het herinnert mij eraan. Dat mijn locatie dan nog aanstaat. Snel uitzetten. Het is gewoon de belachelijke gedachte dat iedereen maar ja knikt.

Dat ik als ik zeg. Ik stop met rijden als mijn truck elektrisch wordt. Ik gelijk dan het zou moeten proberen . Lezen is ook een vak. Waarom dan. Omdat de gedachte de mens leidt. Ze lezen niet. Alleen ze regeageren op wat ze zien.

Dat mensen geilen op vleesvervangers om er enigzins nog bij de samenleving bij te horen. Vleesvervangers een product wat in een laboratorium is uitgevonden, niemand weet wat er in zit en iedereen zweert er heilig bij. Dan ook nog alcoholvrije wijn of bier. Tja drink dan gewoon ranja met een rietje zeg ik dan. Want waarom drinken mensen dat.

Wat is er toch in deze wereld aan de hand. De slager vraagt het zich af. Wat is er mis met mijn vlees. Nou helemaal niks. De slijter vraagt zich af. Wat is er mis met mijn drank. Nou echt helemaal niks. Alleen wat er mis is in de wereld. Dat iedereen gehersenspoeld is. Niemand weet meer wie hij is. Dat je denkt dat je het goed voor het klimaat. Maar de klimaatgedachte zo een grote opeenstapeling is van onwaarheden. Die in de wereld zijn gebracht.

Door mensen die maar wat gokken. Dus iedereen gelooft dat. Ik denk alleen maar waarom dan. Heeft niemand meer een leven die hij wil leven dan. Waarom niet dan. Omdat internet belangrijk is. We worden geleefd. Geleefd door mensen die denken dat ze alles weten.

Sorry voor deze blog. Maar ik geloof alleen mezelf. Vreet wat ik wil. Liefst een dik stuk vlees. Drink het liefst een lekker biertje of wat sterkers. Rij gewoon mijn eigen snelheid, leef mijn eigen leven. Vindt u dat geen goed idee. Jammer dan. Maar wat wilt u dan eigenlijk. Waarom dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.