Wat dacht je zelf dan.

Heb ik je aandacht. Ja praten over sex. Nee joh tuurlijk niet. Werd je aandacht getrokken door een plaatje. Echt waar. Plaatjes kijken wel maar niet lezen.

Het lijkt wel de echte maatschappij zeg. Op welk niveau leef jij eigenlijk. Mag je meepraten met de grote mensen die voor stom lullen geleerd hebben. Geleerd hebben voor dingen te verzinnen, maar als er problemen ontstaan het niet kunnen oplossen omdat ze er gewoon niet voor geleerd hebben.

De maatschappij zeg is bijzonder heel bijzonder , we praten niet met elkaar meer. We leven langs elkaar heen. Vragen niet meer hoe gaat het met je. Maar gelijk het antwoord geven is sneller. Waarom omdat mensen het gesprek vermijden. Nee ik ben geen wereldverbeteraar maar denk gewoon na.

We leven op eilandjes , ieder heeft zijn eigen eiland. De bruggen zijn nog niet gebouwd. Want alles verbieden is heel makkelijk, maar weg lopen voor de waarheid, door de oorzaak te vinden. Want messen verbieden. Tja staat al in de wet. Is een verbod te handhaven , is er genoeg politie dan. Dat een gevange een riant leven heeft als ie meer vrijheid heeft in de gevangenis, tja wie dat verzonnen heeft. Is echt een geleerde geweest. Zelf een bejaarde in een verzorgingshuis heeft het nog slechter en die heeft geen misdaad begaan.

Bedoel maar. Wilt u nog over sex praten. Vanavond niet meer hoor.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.