Ga je eigen weg oh nee dat is niet waar..

Als ik zeg ik gaat rechts. Dan zeg jij ik gaat links. Als ik zeg ik gaat rechtdoor, dan zeg jij ik achteruit. Doe jij de deur open. Sla jij de deur dicht. Heb ik een mening, dan denk jij anders.

Zo kan ik wel doorgaan. Iets gebeurd altijd met een oorzaak. Maar niemand kijkt naar de oorzaak. Alles gebeurd met een reden maar niemand denkt aan die reden. Denk ik in de ruimte. Dan denk jij in hokjes. Ja in hokjes denken. Stel je eens voor dat je helemaal niet meer kan denken. Dan zeg jij dat kan helemaal niet. Wedden van wel. Dat krijg je als je zo bekrompen denkt. Leeft in je eigen wereld.

Samen leven is leven met respect voor elkaar, maar dat is niet meer zo vanzelfsprekend namelijk. Want we leven niet meer samen. Je mag een mening hebben. Maar niet uiten. Je mag niks zeggen als er iets gebeurd. Want er staan mensen te filmen. Tja de telefoon he. Nogmaals als ik zeg dat internet de grootste boosdoener is van deze verscheurde samenleving, zal u nog steeds zeggen nee hoor dat is niet waar.

Zo zal altijd de discussie blijven bestaan. Oh nee dat is niet waar..

Maar weet wel van mij. Mijn weg gaat rechtdoor en ik schrijf uit mijn eigen gevoel. Mijn gedachte omschrijf ik gewoon. Dat doe ik al jaren en blijf dat ook doen. Vrienden echte vrienden weten wie ik ben.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.