Laat u ook wel eens uw gas..

We rijden kilometers en kilometers weg. Het liefst rijden we natuurlijk heerlijk achter elkaar. Liefst zo dicht op elkaar. Want alle vrachtwagenchauffeurs houden toch zo veel van elkaar. Vraag me wel eens af. Weten de chauffeurs wel wat hun remweg is. Hoe snel een ruimte klein kan worden..

Want Laat u ook wel eens uw gas los. Stomme Vraag. Kan ik ook stomme antwoorden op krijgen. Maar soms is gas los laten helemaal niet oplossing. Bij mij liet ook iemand zijn gas los en dan remmen. Ja ik remde ook heel hard. Maar goed afstand houden veroorzaakt verstoring van alle liefdesrelaties op de snelweg natuurlijk. In een huwelijk op de weg moet je niet stoken.

Maar wat ik niet snap. Waarom wel de liefde tonen op de snelweg. Maar buiten de vrachtwagen. Elkaar niet kunnen luchten. Want het zijn dat en zus en zo. Dan is de liefde weer over. Zitten we achter het stuur. Plakken we fijn elkaar vast. Maar ja de 1 rijdt harder dan de ander he. Geloof heilig erin dan sommige vrachtwagens ruim 100km per uur gaan. Wordt nog leuk als iedereen weer 100 moet gaan rijden. Oh wat zullen er dan veel kusjes worden uitgedeeld.

Ja chauffeurs zijn best wel romantici ze geven veel om elkaar en in de beste relatie is er wel eens een opmerking dat je stinkt. Alleen de chauffeurs geven dat nooit toe. Daar zijn het echte mannen voor. Oh ja dit is zeker ook niet zo.. Ach het gewoon zo. We leven allemaal op de weg..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.