De eerste van 2020

Het is een nieuw jaar. Vele voornemens die in 2019 gemaakt zijn. Zijn nu alweer naar de klote. We namen ons voor. De mensen meer te bereiken, tja ik zag het vannacht op straat. Als blikken konden doden was ik nu niet in staat geweest om dit blog te schrijven.

Kan er wel over uitweiden maar het is het niet waard. De buren weten gewoon niet beter. Maar ik weet wel. Dat ik iemand respect gegeven heb. Dat gevoel was goed. De broer van mijn andere buurman is homo, niks mis mee kan hem al jaren. Hij en zijn partner, zijn echt tof. De broer kwam aanlopen. De beste wensen Alex gaan we zoenen. Ja zekers. Waarom niet.

Waarom niet denk eens anders. Is verbieden wel de oplossing tot vele problemen. Waarom roepen mensen op tot verbieden terwijl de oplossing heel simpel is. Denk eens anders. Waar begint alle ellende dan. Niet als het gebeurd is. Maar het begint bij de geboorte al. De taak is heel simpel toch.

Dat regering de weg kwijt is. Is al bekend. De tijd van Rutte is over. Maar wat krijg je dan terug. Nog meer ellende. Dat de regering de waarheid niet meer zit door alle regeltjes die ze hebben gemaakt. Dat is een feit. Dat het leven en de oplossing daar naar toe een grote puzzel is. Dat is eenmaal zo. Maar alles begint echt bij jezelf. Het woord respect is een mooi woord. Echt waar.

Tja het is een tattoo die op mijn arm staat. Het leven is een puzzel. Maar altijd past het in elkaar..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.