Ik stoppen. Nee heb een missie

De titel klinkt wel heel raar. Ach laat maar. De strekking is goed bedoeld. Maar een missie ja een missie. Tuurlijk zolang het nog duurt in Laren. Zal het boek dikker worden voor mijn moeder. Het woord respect moet geen woord meer zijn. Maar een gewoonte. Het moet weer terug in de maatschappij komen. Als de regering het niet doet. Dan moeten wij het doen zelf doen namelijk. Daarbij het briefje aan Jet. Tja gaat dat door. Ja zeker. Waarom niet. Omdat het leuk is.

De man die ooit de beslissing nam om de diensttijd in rust te zetten, zal nu wel niet meer rustig slapen. Want het is onrustig op straat. Waar begint het dan. Ja bij jezelf. Daar blijf ik op doorgaan. Gelukkig sta ik daar niet alleen in. Dan verder nog iets met een foodblog alleen daar moet ik eens over nadenken. Chauffeurs verhalen. Jazeker oude Anton blijft zijn avonturen delen met me. Ach ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Het is wel zo. De schrijver blijft. Terwijl de regering er maar 4 jaar zit. Eens moet het toch wel weer gaan zoals het altijd ging of niet ging in Nederland. Dus ik gaat ook nog door in 2020.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.