Ja ik heb ook gevoel.

Het is het leven wat ik heb en wat ik nastreef , een leven met liefde en respect. Niks mis mee. Mijn aanhanger die ik achter mij aan trekt. Is een aanhanger met vele dingen. Persoonlijke dingen.

Veel te veel meegemaakt. Maar dat is normaal. Persoonlijke dingen die ik heb , zijn gekomen, door mezelf of anderen. Gebeurd is gebeurd. Druk maken over dingen die aandacht verdienen ach waarom niet. Maar gisteren betrok mij een nieuw gevoel.

De kerst stond voor de deur. Daar waar vroeger de tafel altijd vol stond met eten. Mijn moedertje die altijd er maar mee druk was. Ik schrijf mijn moedertje omdat ze nou eenmaal niet groot was, maar wel groot was in de dingen die ze deed. Het werd steeds minder in de loop van de jaren. Mijn moeder is ziek. Maak er geen geheim van. Schrijf er veel over.

Maar het echte gevoel, is een scherm wat ik voor me heb. Dat ik mijn moedertje mis. Mis haar zo als ze in mijn gedachte was. Ze leeft nu in een tehuis. Mensen zullen het haar gunnen. Maar die mensen zijn niks voor mij. Mensen zullen haar ook mensen. Die mensen staan dicht bij mij. Zo groot als ik ben zo klein kan ik zijn. Jaren ben ik ermee bezig. Dat is toch normaal. Soms vergeet ik daardoor wel eens dat er meer is.

Vrienden ik heb ook een gevoel.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.