Bijna kerst..

De parkeerplaatsen zijn minder vol. Waar zijn ze dan toch. De snelweg is leger omdat er minder vrachtwagens zijn. Waar zijn ze toch. Ergens staan ze stil. Zijn de chauffeurs naar huis om kerst te vieren met hun familie, helemaal goed zeg ik. Maar hun vrachtwagens staan niet meer in weilanden maar op parkeerplaatsen bij een wegrestaurant . Tja ook weer niet goed.

Gisteren avond het gevecht van het jaar. Ik heb niet gezien. Maar verbaasde me vanmorgen . Wat een bull shit. Als iemand niet had opgeven. Wat was het dan geworden. Niemand die het weet. Was het ook weer niet goed geweest.

Gisterenavond zat ik ergens met mensen die ik lief heb. Daar waar het woord respect geen woord is maar gewoon standaard aanwezig is. Geen grote wereldproblemen op tafel omdat het niet belangrijk is. Er werd mij werk aangeboden omdat ze ook daar chauffeurs nodig hebben. Tja ook daar al. Waar niet zeg ik dan.

Ik kan de wereld niet veranderen maar de wereld kan wel veranderen. Daar is kerst een mooi voorbeeld van. Liefde en sla elkaar niet de kop in. Liefde en respect voor 2 dagen. Jawel ook al smaakt het kerstdiner nergens na. Heb geen moordneigingen, is je schoonmoeder erg irritant heb geen moordneigingen. Raar eigenlijk dat het alleen 2 dagen zo kan zijn.

Voor 2 dagen in het jaar. Liefde en respect lege snelwegen en iedereen die blij zijn met hun familie. Tja 2 dagen in het jaar en die andere dagen dan. De andere dagen bergen er liefde en respect weer op. Zo kan het gaan. Het einde van het jaar komt eraan.

Ik schrijf nog 1 kerstverhaal voor kerstavond. Iets met Mark Rutte in de hoofdrol. Want die man he. Die weet denk niet eens wat er allemaal speelt in de huiskamers. Ik neem hem mee…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.