Ik rijd met een koeler vol met..

De mensheid klaagt en klaagt. Maar de mensheid vergeet 1 ding. Ze zijn bang voor een lege supermarkt, de mensheid wil voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Hoe het in de supermarkt of winkel komt. Interesseert helemaal niemand.

In mijn koeler zat vannacht yoghurt jawel basis komt echt van de koe af. Links om rechts om maakt niet uit. Aardappels jawel krieltjes en schijfjes gemaakt van echte aardappels. Worden die in de fabriek gemaakt. Ja zo van het land af in een vrachtwagen naar de fabriek en daarna in mijn koeler naar de klant. Simpel toch.

Dat de boeren boos zijn op alles en iedereen kan ik donders goed begrijpen. Dat de regering hun aan het lijntje houdt met de co2 en stikstof vindt ik rond uit belachelijk. Hun verantwoordelijk houden daarvoor. Nee grote vervuilende bedrijven. Noem maar geen namen. Maar kijk en luister naar het nieuws. De supermarkt kan ik heel veel over zeggen maar dat mag ik niet.

Dat mensen elkaar belazeren is al jaren zo. Vergeten de partijen niet wat. Jarenlang praten ze niet met elkaar. Prijzen worden verhoogd voor de consument, voor de levarancier juist verlaagd. Het transport moet zo goed koop mogelijk. Zo ook het personeel, maar wie worden er rijk van, ja de regering en mensen met de grootste bek.

De pers in Nederland die draait zijn kop weg. Verschuilt zich achter een veilige boom. Want een boze boer of chauffeur nee liever niet hun vingers aan branden. Dat nu vrachtwagenchauffeur in de file staan en vast stonden bij bedrijven. Tja het heeft een reden. Een gegronde reden zelfs. Maar zo onderhand wordt het echt tijd voor.

Dat men echt gaat praten met elkaar. Weet niet hoeveel partijen er rond de tafel moeten gaan zitten. Maar met modder gooien naar elkaar redden we niks. Praten is de oplossing voor vele problemen. Ja ik steun de boer en denk ook aan mijn eigen werk. Dank boeren dat jullie mijn koeler vol houden.. Ook al begrijpen sommige mensen dat nu nog steeds niet..

.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.