Ja ik heb er ook last van..

Ik las een artikel op Nu.nl. Het ging over autisme in het verkeer. Lees het artikel hier maar

Dat autisme iets is wat iedereen heeft is gewoon niet bewezen namelijk, maar als je veel op de weg leeft. Dan begin je er echt aan te twijfelen. Maar ook als je thuis bent en naar buiten kijkt, dan zie je mensen waarvan je afvraagt, hoe dan.

Dat de buurvrouw, altijd stelselmatig de verkeerde kant de straat in rijdt, dan vervolgens haar wagen moet draaien om dezelfde weg terug te volgen, dat deze buurvrouw altijd haar auto voor haar eigen voordeur moet hebben. Deze vrouw heeft zeker geen autisme.

De automobilist, die stelselmatig op links rijdt. Die niet weet, dat er rechts ook rijbanen zijn. Maar op het moment dat ze naar rechts moeten, dat ook abrupt doen, niks geen spiegels gebruiken. Maar ik moet naar rechts dus ik gaat ook naar echts. Dat die vrachtwagen in de problemen komt, maakt de automobilist totaal niks uit. Want het gebeurt toch achter mij.

De behoefte om rechts in te halen, is dat een vorm van autisme dan. Dat mensen links blijven rijden, is dan irritant. Helemaal bij 4 rijbanen, liefst nog met een lage snelheid, ben ik dan een autist. Dat ik ze rechts voorbijgaat, omdat ik wel weet dat ik betaal voor de rechterrijbaan. Nee dat is gewoon een bewezen feit. Maar wel in overtreding.

Dat mensen tegenwoordig rijden met de automatische verlichting aan. Is dat autisme nee dat is gemakzucht. Gewoon niet weten wat er gebeurt. Dus een taak van de garage als de nieuwe auto wordt afgeleverd. Maar het is wel zo, dat het een stuk gevaarlijker op de weg wordt. Door mensen die denken dat ze het goed doen. Ze geven dit gedrag over op hun kinderen en zo is de cirkel rond, want als papa en mama geen licht hoeven voeren achterop. Dan hoeven de kinderen het toch ook niet.

Nee het woord autisme is overal op toe te passen. Dat iedereen het heeft is gewoon zo, kijk maar eens naar je zelf, iedereen heeft het wel. Denk maar eens goed na. Maar niemand zal het toegeven. Dus je de keuring op autisme is verzonnen door iemand met autisme, want zin door drijven en zeggen dat je gelijk hebt. Dat vol blijven houden. Ja dat is een echte…

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.