Het gaat 24/7 door..

Het is het leven wat we hebben. In de nacht beginnen we. We starten de motoren als de mensheid ligt te slapen. We gaan weer op weg, de donkere nacht in of door. Het asfalt glijdt onder de wielen door. Regen sneeuw wind niks houdt ons tegen. De zon komt op. We genieten ervan.

We melden ons aan. Een lach of een snauw wat maakt het ons uit meneer of mevrouw de portier. Dat u een klote humeur heeft kan ik niks aan doen. Ik kom lossen of laden daar kan ik toch niks aan doen. Ik wordt ook maar gestuurd door de planning. Lossen tja binnen de lijntjes . De pallets in de lengte of breedte. De stickers aan de juiste kant. Chauffeur snijdt u het plastic eraf. Tuurlijk doe ik. De sociale dienstverlening voor de klant staat op de 1e plaats hoor.

Heeft u koffie in de buurt hier. Nee de automaat is kapot. Lekker dan , bij de pomp betaal je de hoofdprijs dus dan maar geen koffie. De drukte neemt toe op de weg. Meer collega’s op de weg. De personenwagens tja de bestuurders zijn nog niet wakker. Dus oppassen geblazen. Kijk weer 1 zonder verlichting achter op de auto. In de stad is het oppassen, want scholieren fietsen het liefst zonder licht. Wat is er toch loos in de maatschappij.

Hoe vaak remmen wij op een dag. Voor iets wat voorkomen had kunnen worden. Hoe vaak voorkomen wij een ongeluk. Hoe vaak krijgen wij respect onderweg. Wanneer krijgen wij eens waar we recht op hebben. Op het juiste salaris. De juiste beloning voor wat we doen. Al jaren wachten we daar op en de vooruitzichten zijn. Dat het nog kariger wordt. De nieuwe chauffeurs die nodig zijn komen niet. Nogal logisch.

Want waarom voor een karig loontje onderweg gaan. Terwijl je niet eens weet of je in de avond thuis komt.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.