Vodafone 4g overal ha ha

Puur mijn eigen ervaring.

4g internet over de hele wereld heen. Ja ja adverteer er maar mee. Maar waar maken ho maar. Vodafone is toch Duits oh nee van oorsprong Engels maar voet aan wal gekregen door een grote overname in Duitsland . Dan mag je verwachten dat je overal in Duitsland toch wel 4g netwerk hebt. Wat gewoon sterk is.

Stuur je een tweet naar Vodafone, met de vraag waarom heb ik geen 4g , krijg je een politiek correct antwoord uit het boekje. Doe dit en dat. Ok doe ik dit en dat maar nee hoor. Het politieke correcte antwoord is niet goed. Snap er niks van.

Je koopt een dure telefoon. Verwacht dat het goed werkt. Nee hoor. Blijkt wel dat een Nederlands abonnement denk ik de boosdoener is. Leuk he 1 Europa lik mijn achterste maar. Ligt het dan aan mijn contract met Vodafone. Nee vindt het duur zat. Waar ligt het dan wel aan.

Gewoon aan geen telefoon mast in de buurt. Oh het gaat toch via de satelliet. Zo onderhand denk ik er het mijne van. We worden allemaal belazerd. T mobile zegt dat je zelfs in het oerwoud internet heb. Tja mooie praatjes. Want toen ik nog T-Mobile had. Was het internet nog slechter dan Vodafone.

Dit is puur mijn eigen ervaring en tuurlijk zijn er mensen die zeggen ik heb geen probleem in Duitsland, tuurlijk kan dat altijd. Maar geloof mij op de plaats waar ik ben is de verbinding echt gewoon ruk slecht te noemen. Hoef de plaatst niet te noemen. Want Vodafone weet mij wel te vinden. Daar zijn ze niet te beroerd voor he..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.