Roeptoeters tja roept u maar.

Politici die schreeuwen het hardst, komen er soms verkiezingen aan. Man man zijn het nog wel Nederlanders met het hart op de juiste plaats. Dat men niet meer op klompen lopen. Eh menig chauffeur loopt zeker nog op klompen. Maar de chauffeurs zijn niet belangrijk. Het gaat over de boer.

Dan hebben we ook nog wie kent hem niet de zwarte Piet. Niemand durft in de politiek een standpunt in te nemen. Nee ze roepen dat het een roetpiet moet worden. Eh luister eens naar het volk. Oh ja het Nederlands volk dan he. Ook niet belangrijk roept de politiek. Tja de VVD dan. Vergeten Voor Democratie. Kan er niet meer van maken. Staat vol van leugens en duister verleden. Ze vergeten nog wel eens iets.

Maar je wie het hardst roept heeft een roeptoeter nodig. Je kan wel hard roepen. Maar kom eens met oplossingen. Die heb ik ook niet. Het enigste wat ik heb is lol. Mag dat nog wel.

Vanavond ergens een feestje, gewoon een feestje met respect voor elkaar. Maakt niet uit waar je vandaan komt. Daar houdt ik van. Gewoon elkaar in waarde laten. Daar heb ik geen roeptoeter voor nodig. Ik weet het van mezelf. Aan kerst heb ik een hekel. Maar laat de kerst wel in zijn waarde. Sinterklaas en zwarte Piet tja die horen bij het kinderfeest op 5 december iedereen die anders denkt. Jammer dan. Dat ik zeg roep maar een eind weg. Ik heb lol..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.