Een bakkie koffie

Koffie mmmm. Dat de koffie bonen al decina ergens geplukt worden. Dat zal mij mijn reet roesten. Dat gebeurd al zolang toen zat ik nog ergens in de pijpleiding van mijn vader.

Maar sta eens bij een koffie automaat onderweg. Zo sta ik vrij vaak. Ligt helemaal aan jezelf of je een gesprek aan gaat. Dat is tegenwoordig schijnbaar zo. Maar naast mij stond een man. Lekker bakkie koffie he. Jazeker ik hou ervan. Dat is wat alles overleefd toch. Ja meneer degene die ooit de koffie uitvond is slimmer geweest dan de kerel die internet uitvond. Hij keek me aan.

Hoe bedoel je dat. Nou samen een bak koffie drinken levert altijd een gesprek op. Ik kan u niet en we praten nu met elkaar over een bakkie pleur. Zou u reageren op internet als ik zeg een lekker bakkie koffie. Nee want u kan mij niet op internet. Bedoel maar praat liever echt met mensen.

Koffie ja ik leef ervan. Het is de brandstof waardoor ik de nachten volhoudt. Kan er wel omheen draaien. Doe ik lekker niet. Waarom niet. Omdat koffie mensen bij elkaar brengt. Ja in mijn wereld dan. Gelukkig mijn wereld. Want mijn wereld is niet uw wereld toch. Koffie soms..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.