Het maakt mij niet uit hoor.

Het is gewoon leuk voor je nabestaanden dat je de gordel om had. De altijd lastige gordel. Dat ding wat zo snijdt, je snapt het nut niet..

Het maakt mij niet uit. Maar de klap is groot. Je hoofd door het voorruit heen. De mensen stoppen en maken foto’s, het is sensatie. Kijk papa die man was dom zeg. Hij is tegen het voorruit geplakt. Het maakt mij niet uit hoor.

Dat de man die op hoogte werkte geen veiligheids gordel om deed en naar beneden storte maakt mij niet uit hoor. Dat de kinderen op de achterbank, los zaten het maakt mij niet uit hoor.

Ik vindt het wat. Dat iemand naar je thuis moet gaan. Hij had zijn gordel niet om. Wat is er mis met een gordel. Doe je hem achterlangs om die piep op je dashboard te omzeilen. Flink hoor. Dan ook nog met je voet op het dashboard, echt waar. Flink hoor. Vraag me echt af. Of je wel met je werk bezig bent. Hoeveel voorbeelden wil je hebben.

Hoeveel moeten er nog komen en hoeveel moeten er nog gaan. Voorkomen is beter dan achteraf denken had ie het maar gedaan.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.