Die oude Anton toch..

Echt ik had hem niet gezien. Maar oude Anton belde mij op vanavond en zijn eerste woorden waren. Dat deed je goed gisteren op de A10.

Wat de fuck zeg ik hem. Wat deed ik dan. Nou ik reed een paar vrachtwagens achter je gisteren. Bij de watergraafsmeer op de A10. Daar was de afslag toch dicht. Maar mensen reden toch de afslag op. Ja zeg ik hem. Maar dat vrouwtje wat door reed tot de politie wagen. Die stond mooi stil daar. Jij remde af en wij deden dat ook. Dat was haar straf. Maar Anton hoe zag je dan dat ik het was. Dat zag ik later pas. Toen jij op de afslag reed naar de A1 en ik richting Edam ging. Je tekst op de cabine. Pakjebiezedanmaar. Gouden tekst overigens.

Ach ja Anton soms moet je wel eens wat doen he. Maar hoe gaat het met jou dan. Anton zuchte gaat goed hoor. Ben eindelijk weer op weg naar een ver land. Ben er klaar mee in dit land. Maar van het weekend op de maasvlakte geweest met mijn kleinzoon. Iets met een truckshow bij een wasstraat. Ja mocht niet met mijn eigen truck gaan iets met euro2 namelijk. Maar dat vrouwtje he die Eline van #ITSMYDRIVE die is goed bezig zeg. Heb je haar gezien dan. Ja zei Anton. Maar ze was druk..

Anton ging verder. Alex jij hebt toch ook een ongeluk gehad. Je truck geparkeerd achter op een vrachtwagen jazeker Anton. Dat is ook mij overkomen. Jij toch ook. Jep ik ook. Je hebt het niet zelf in de hand he. Het gebeurd gewoon en mensen die zeggen het gebeurd mij niet. Die liegen, want als je dag gekomen is..

Jawel Anton zal weer een foto ervan plaatsen. Maar vriend waar en wat ga je doen. Staatsgeheim Alex. Oh ok dan is het goed. Heb jij ook die staking in het transport mee gemaakt in het verleden. Ja ik stond daarin Alex. Samen sterk en weten waarvoor we het deden. Dat tegenwoordig de chauffeurs allemaal watjes zijn. Die wel schreeuwen maar geen kloten hebben. Ach dat is gewoon hoe de maatschappij is tegenwoordig. Ik leg je effe op je rug..

Duurde effe en ik hoorde het geluid van die 8pitter. Zo daar ben ik weer. Oom agent reed langs. Maar ik gaat weer verder vriend. Gaat je spreken. Zo effe prikken en dan door. Doe jij rustig aan. Jij ook Anton..

-wordt zeker vervolgd _

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.