Dinsdag 22-10-2018

Vandaag weer naar Laren geweest, sta nu hier op de parkeerplaats en ik denk na. Wanneer niet denk ik dan.

Ik heb al verscheidene keren geschreven je loopt de deuren door en achter die deuren. Daar is een andere wereld. De wereld van mensen die verzorgd moeten worden. Vele leeftijden en vele leefstijlen dat is een feit.

Zoals mijn moeder. Altijd fietsen lopen en haar vitamines eten en drinken. Nooit iets anders vreemd gedaan altijd in beweging. Nou zit ze in rolstoel en weet ze niet wie ik ben. Ja de chauffeur dat weet ze dan misschien. Was het te voorkomen geweest dat mijn moeder hier zou komen. Nee is het antwoord want het is zo. Gratis en voor niks het hele pakket gekregen.

Ik zie hier achter de deuren vele vormen van dementie. Weet dat mijn moeder iets aparts heeft. Dat de regering en paar van hooggeleerde artsen denken. Dat dementie of Alzheimer te voorkomen is. Door gezonder te leven. Tja dure woorden. Terwijl de zorg voor de mensen gebeurd door te weinig mensen. Omdat de directie niet denkt om de bewoners maar om de financiële kant. Als dat nog steeds niet op orde is. Dat de bewoners dus ook mijn moeder niet aan hun lot wordt overgelaten omdat er gewoon weg geen personeel is.

Dan zal de regering de plank massaal mis gaan slaan. Want de mensen die nu zorg nodig hebben, omdat ze niet meer weten welke dag het is. Die gaan toch dood uiteindelijk, ja zo kan ik ook denken. Nu rijdt ik naar zo meteen en kom ik wel thuis. Dat is de vraag elke kilometer die ik rij.

Eenmaal buiten de deuren. Zag ik deze lucht.

Mooie blauwe lucht, met witte wolken, alles zeggend. De wolken waaien door de wind naar elkaar toe of van elkaar af. De zon schijnt een beetje morgen kan het regenen. Niemand weet hoe het morgen is. De mensen achter de deuren niet en de mensen die deur wel mogen doorlopen ook niet.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.