Echt mag ik zelf nog denken..

Als ik volgens de regels moet leven, regels die verzonnen worden door mensen die geen leven hebben. Dan leef ik toch niet.

Vraag me wel eens af. Welke herzenloze sufferd bedacht heeft. Dat in de nacht werken slecht voor je is. Hoe weet iemand dat nou. Ik leef nog steeds namelijk. Mensen snappen dat niet, omdat ze iets lezen en alles over 1 kam scheren.

Waarom is vet eten slecht voor je. Wie heeft dat verzonnen. Mag ik zelf weten wat ik eet. Omdat ik in de nacht werk. Heb ik het echt wel nodig. Ben opgegroeid met aardappels en groente en een pan met jus met vlees erin. Wat is daar mis mee. Wie dat ontkent is echt een held. Maar een held zonder status.

Wie heeft er verzonnen dat zachter rijden op de snelweg beter voor het klimaat is. Heeft degene soms een elektrische wagen. Want valt het op. Dat die personen langzaam rijden. Voor hun eigen gevoel hard zat. Maar ze vergeten als hun langzaam rijden om de batterij te sparen. Moet ik met mijn vrachtwagen afremmen. Dan weer opschakelen dus tja wat is er goed voor het klimaat.

Mensen die schijnbaar teveel geleerd hebben of teveel denken. Schijnen de macht te hebben. Ze schreeuwen wat en dat is dan zo. Maar in alle gevallen. Zal de waarheid echt anders zijn. Want mensen die denken de wijsheid te hebben. Kunnen het nooit onderbouwen. Ik ook niet. Maar ik heb niet geleerd. Ben iemand die het leerde in de praktijk. Is daar wat mis mee dan..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.