Zijn helm lag op de …

De zon scheen,mooie dag in het bos. Het zo onderhand wel bekend, dat ik me op meerdere plaatsen begeef.

Maar altijd weer ergens thuis kom. Zo reden we vandaag een berg op. Lekker relaxt, remmen en stil staan we, niet wetende waarvoor. Maar uiteindelijk bleven we stil staan en aan de motorrijders te zien, die van de berg naar beneden kwamen rijden, dachten we gelijk oh nee he.

Langzaam reden we door. Erg langzaam hoor, daar was de sirene, een ambulance kwam naar beneden. Het was duidelijk niet goed. We kwamen dichterbij. Politie en een auto met caravan daarvoor op de grond een motor. Zijn maatje stond er vertwijfeld bij te kijken. De bestuurder van de auto met caravan zat op de vangrail.

Ga je weg met zijn 2 effe gezellig toeren. Kom je terug van vakantie. Allemaal zijn ze getekend voor het leven. 1 persoon niet meer die laat een leegte achter. Dat is het leven. Je maakt keuzes en die motorrijder ook. Te hard de bocht in en klaar.

Je maakt altijd keuzes in het leven. Zo onderhand is de enige keuze nog in het leven , leef ik wel of niet. Klimaat gedoe. Wat eet je wel, wat eet ik niet, boeren die begrijpelijk boos zijn, maar moeten oppassen dat ze hun goodwill niet gaan verspelen. Hulp zoeken bij vrachtwagenchauffeurs en burgers.

Want dat zullen ze nodig hebben. Van de vrachtwagenchauffeur kunnen ze niks verwachten. Omdat die geen ballen hebben. De keuze die hun moeten maken is geen keuze. Grote bek hebben. Maar voor de rest niks, want we verdienen toch al niks. Bedoel maar.

Ik heb wel een keuze gemaakt. Ik leef op mijn manier mijn eigen leven. Dat dacht die motorrijder ook. Hij maakte ook de keuze alleen zijn helm lag op vangrail. Stil leven.

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.