Is het normaal nee..

Woensdag 09-10-19

Voor 2e keer deze week een poging wagen of ik contact met haar kan krijgen. Klinkt misschien raar, maar het is gewoon zo.

Met dat gevoel loop ik door de deuren heen, nou ja door de deur, eerst effe open doen!! Maar lopend door de gang heen. Kom ik bij de huiskamer, nadat ik de hele groep bekende gedag had gezegd. Komt er een jongedame naar buiten uit de huiskamer. Ze rusten meneer. Ja dat weet ik maar mijn moeder niet hoor.

Dus loop ik door. 1e poging hoi ma ,ga maar weg jij. 2e poging. Gaan we wat drinken of eten ma ja ik gaat mee. Zoals ik schrijf praat ze overigens niet. Ze komt moeilijk uit haar woorden. In het restaurant, was het weer eens tijd voor ja dat dus.

Maar toen ik terug liep met haar. Want als haar schaaltje leeg is , wil ze gelijk weer naar beneden toe. Loopt er daar een man met lakschoenen en net overhemd. Echt toen hij ze mond open deed tegen het restaurant personeel lag een opmerking op mijn lippen. Deed het niet. Maar op zijn Hollands gezegd. Wat een bullebak. Het woordje respect onder elkaar of beter gezegd. Van boven af. Ja daar kan wat aan worden gedaan.

Maar dat weet mijn moeder niet meer. Op de vraag . Wie ik was moest ze nadenken , toen ik haar hielp. Moest ze lachen. De vrachtwagenchauffeur vindt ze mooi. Op De vraag hoe lang al. Zei ze 7 jaar. Oeps tel er 21 bij maar. Kan ik haar dat kwalijk nemen. Nee zeker niet. Is het normaal nee helemaal niet. Maar dat is wat er is. We leven ermee. Ook al laten we dat niet merken. Het is ons leven..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.