Hij was weer in het land.

Wie was weer in het land, de man die mij snapt, oude Anton. Hij reed voor mij, met zijn kerstboom. ik seinde hem en dook de uitvoegstrook op naar de benzinetankstation. Hij had mij gezien en dook voor mij ook de uitvoegstrook op. Maar daarvoor, had een automobilist het lef om.

Om nog voor Anton in te voegen, hij moest vol in de remmen.Nou ik hoopte dat die beste man niet naar het tankstation ging !Dus wel. We parkeerden onze trucks achter elkaar en ik zag de deur openzwaaien van Anton.Die ouwe sprong eruit en liep met grote passen naar de automobilist, oh shit!! dacht ik. Liep er achter aan, hoorde Anton zeggen. Zeker een leasebak meneertje , leuk wagentje had jammer geweest als u dwars was gegaan, voor mijn truck, ik ben me van geen kwaad bewust, stamelde de automobilist. Ik ging er bij staan, kom Anton we gaan koffie drinken, deze man leeft in zijn eigen wereld.

Anton liep mee, mokkend dat wel, oh dit en dat zo, maar Alex je hebt gelijk. Slaan lost niks op, woorden trouwens ook niet, is dat mode tegenwoordig Alex, vroeg Anton aan mij. Keek hem vragend aan. Alex daar weet jij toch alles van af.Mijn neefje stuurde mij wat van het weekend? Zijn mensen nou echt zo dom.Dat ze lopen te zeiken over een gaatje! Zit er bij die mensen soms een gaatje los.

Hebben ze wel eens een klapband gehad door een stuk ijzer op de weg. Oh Anton bedoel je dat, ach dat is de tegenwoordige maatschappij, grote bek hebben maar ondertussen, niet eens een deuk in een pakje boter kunnen slaan.

Het woord RESPECT is ver te zoeken, ja anders dan toen ik ooit begon! Toen reed jij ook al rond Anton. Mooie tijd was dat. Mekaar helpen, lol hebben onderweg, samen uit en samen thuis.

Maar Anton je bent net pas terug uit Spanje toch, oh die gratis vakantie. Tja de baas heeft geld overgemaakt en dan moet het nog binnenkomen daar, duurde effe met die Spaanse ambtenaren. Maar vriendje de koffie was lekker, maar ik moet door. Laden en snel dit land weer uit. Ik moet ook door, kom we gaan. Wat ik al verwachte, zag zijn knippers een keer links en 2x rechts gaan en weg was ie. Hevig rokend uit zijn staande uitlaten, wat nou klimaatshit.

Wat ben ik trots op die ouwe, leerde hem kennen ergens, ziek was ie, nu leeft ie weer. Goed alles onder controle en zijn verhalen zo mooi.

-Wordt vervolgd-

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.