Sommige mensen he zijn echt te

Dat dus.

Dat er mensen zijn, die denken dat alles in een fabriek gemaakt wat. Dat de grondstoffen uit lucht komen vallen. Dat alles wat in de supermarkt ligt. Er zomaar in komt.

Echt zijn mensen zo dom dan ?? Vrachtwagens rijden dag en nacht door. Van boerderij tot winkel, sommige slimme mensen begrijpen dit wel. De boer maakt het klaar, de chauffeurs brengen het naar de fabriek. De fabriek maakt het en de chauffeurs brengen het weer door.

Maar dezelfde chauffeurs die dag en nacht onderweg zijn voor de gehele mensheid. Die chauffeurs zijn mannen en vrouwen met een klein hartje. Dikwijls zijn ze op hun vrije zaterdag voor heel veel mensen bezig.

Mensen die niks hebben en weinig kunnen. De gehandicapte medemens, lange rijen vrachtwagens door dorpen heen. Met blije gezichten. Toeteren sirenes en zwaaiende mensen. Dat er dan een azijnzeiker opstaat in Lelystad. Die zegt mag niet toeteren. Echt wat ben je dan voor een lam lul.

Een man zonder enig gevoel in zijn donder. Zo onderhand wordt Nederland over genomen door mensen met een steekje los. Echt mensen die niet kunnen nadenken en de werkelijkheid niet kunnen inzien..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.