Ze is of was jarig vandaag..

Het is 25:09:2019.

De woensdag dat mijn moeder jarig is. De leeftijd heeft bereikt van 70jaar. Trots op haar.

Maar deze verjaardag was dubbel. Komt er nog 1 hierna. Niemand die het weet. Na contact dit weekend met mijn broer. Gingen de 2 broers op pad vanavond.

Op pad naar Laren toe. Huh in de avond, ja als je 2 mensen hebt, met 2 levens die totaal verschillend zijn. Gebeurde het dus vanavond. Dat wij voor een schuifdeur stonden die meestal vanzelf open gaat.

Eh ja dat dus. Effe intercommen, een stem van een dame klonk. Wie bent u eh de zoons van die mevrouw die jarig is. Ik doe open komt u verder klonk heel lief , dan loop je zomaar met je broer. Door de gangen heen. De lucht van het avondeten, daar wen ik nooit aan. Maar eenmaal in de huiskamer.

Zat ons jarig jopje daar. Versierde stoel, papier aan de muur, slingers ja ze is jarig. Dank allen daar, maar haar gezicht was niet zo blij, 2 grote kale mannen, ja haar zoons. Had ze het door. Dat daar 2 mannen stonden die zij groot heeft gemaakt. De 2 mannen haar aankeken en dachten tja onze moeder is 70 jaar.

Het is een dubbele gedachte. Gaf er liever geen aandacht aan. Maar zo bijzonder dat ik samen met mijn broer naar mijn moeder ben gegaan. Bro het was kort, maar ik vond het fijn. Dank je..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.