Heb ik wat zinnigs gemist..

Nee ik heb niks zinnigs gemist de afgelopen drie weken. Heb een hoop mee gelezen.

Zwarte Piet is schijnbaar ten gronde gegaan, weet het niet hoor. Komt dat door een stelletje mensen die nog nooit van Sinterklaas gehoord hebben. Mensen die nog nooit van werken hebben geleefd. Zoveel discussies al geweest. Dat de Nederlander zwicht hiervoor. Zwarte Piet is geen roetveegpiet. Nooit van mijn leven.

Dan het klimaat. Het klimaat regelt zich zelf. De snelheid terug schroeven op de snelweg tja het is gebleken uit eerdere projecten, dat dit geen zin heeft. De politie geeft wel zelf het voorbeeld. Snelle wagens staan stil. Omdat er geen bestuurders voor zijn. Dagelijks zie ik mensen die geschikt zijn. Dat vrouw Merkel een onderonsje had met Rutte over het klimaat. Daar blijkt nu al uit dat Rutte slecht Duits praat. Want in Duitsland willen ze 15eurocent bovenop de prijs van benzine en diesel gooien. In Nederland is al jaren een kwartje bovenop gegooid. Niet voor het klimaat maar voor de staatskas.

Heb ik wat gemist dan. Nee zeker niet. Teveel om over te schrijven. Niks nieuws dus. De hardwerkende burger moet gewoon betalen voor alles en iedereen, mensen die niet willen werken , gaan gewoon niet werken. Lijntjes snuiven is of wordt strafbaar. Nou lekker dan ik snuif de hele dag lijnen op. Ben chauffeur namelijk. Ben ik dan een sponsor van het criminele circuit.

Oh ja ben nog steeds met vakantie.. Oh ja Vodafone waarom was mijn internet zo verrot slecht op mijn vakantieadres. Daar kom ik zeker nog op terug..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.