Gelukkig nog 2 weken.

Soms gebeuren er dingen waar je totaal niks aan kan doen. Zoals het fucking klimaat. Denken mensen nou echt nog steeds, dat ze de wereld kunnen verbeteren.

We hebben elkaar nodig. Maar dat snappen mensen niet. Nee we zeiken elkaar liever af. Keihard als je te veel vlees eet. Als je een open haard in de tuin heb staan. We moeten van het gas af. Tja ik woon in Almere en wij hebben geen gas. Maar weet wel waar mijn stroom vandaan komt. Van een windmolen eh ja dat dus. Waar de stadsverwarming zijn brandstof vandaan haalt is onbekend. Maar daar hoor ik niks over.

Gelukkig heb ik nog 2 weken vakantie, lees wel mee. Maar zo onderhand lach ik de hele wereld uit. Vergeten sommige mensen niet dat ze leven. Ik vergeet dat niet. Dacht vanmorgen effe snel aan de koffie te gaan. Koud mijn bed uit. Loop effe te dollen. Bam glij van een tree af. Kan gebeuren. De trap is niet beschadigd en ik. Tja wat interesseert mensen dat nou. Als ik het niet op internet zet. Weet niemand het.

Vraag me wel eens af. Waarom alles op internet zetten. Ik leef mijn leven en in mijn leven gebeurd wel eens wat. Daar heb ik geen internet voor nodig. Maar uw leven is dat wel zo spannend dan. Leeft u eigen leven wel.

Ik gaat nog 2 weken onderduiken ergens. Gewoon effe genieten. Wat ik allemaal gaat doen. Dat valt onder noemer mijn leven. Wilt u weten wat. Tja ik ben geen stripfiguur maar gewoon een levend iemand. Met een telefoon nummer van zijn telefoon. Ben op vele manieren bereikbaar. Maar mensen weten niet meer hoe bellen werkt. Of wel. Ik zeg alleen maar. Daagggg tot over 2 weken weer. Ik lees mee. Maar lach nog harder dan iedereen want ik leef mijn eigen leven. Ja met vallen en opstaan. Dat dan weer wel..

Gepubliceerd door

alexschrijftnl

Ik ben een chauffeur met een hobby schrijven. ik heb een eigen mening over dingen en daar kom ik voor uit en daarbij zal ik meer over eten gaan schrijven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.